Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Alex
Creer datum:
11-06-2020 19:05:24
Ark Mission
Nieuwe artikelen 2020
Auteur: Alex Creer datum: 11-06-2020 19:06:04 Laatst gewijzigd: 11-06-2020 19:08:41
Noodhulp Wit-Rusland

Ark Mission ondersteunt de projecten onder kinderen in Wit-Rusland van harte.

Helaas doet er zich nu een ander probleem voor: door COVID-19 is er een nog grotere armoede ontstaan onder de gezinnen. Veel mensen zijn hun werk kwijt geraakt en anderen ontvangen veel minder salaris.
Daarom heeft onze partner, samen met de kerken, besloten om voedselpakketten uit gaan delen onder die gezinnen. Ark Mission wil daar graag bij helpen.

Stichting Ark Mission
IBAN -NL16INGB0000048814

Helpt u ons mee om deze eerste nood te lenigen?
Alvast bedankt!


Auteur: Reporter Creer datum: 18-06-2020 19:25:12
Als Ark Mission houden we u graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen de organisatie.

Directeur Mark de Boer heeft afscheid genomen van Ark Mission. Hij gaat als zelfstandige verder buiten Ark Mission.

Het bestuur heeft Jolanda Abspoel-Kromhout aangesteld als nieuwe directeur. Jolanda is al vanaf 2016 verbonden aan Ark Mission. Enthousiast en creatief geeft ze zich er helemaal voor om Ark Mission op de kaart te zetten, dienstbaar aan het doel van de organisatie.


Mark over zijn tijd bij Ark Mission

"Het was een voorrecht om 4,5 jaar leiding te geven aan Ark Mission.
Een mooie organisatie met een rijke historie, maar ook met een flinke uitdaging om gezond de toekomst in te gaan.

Het zijn pittige jaren geweest voor de organisatie, waarin we moeilijke keuzes moesten maken met ingrijpende gevolgen. Maar Ark Mission heeft in de loop van haar geschiedenis bewezen zich opnieuw te kunnen uitvinden, en dat is ook nu gebeurd. De uitgeverij-activiteiten hebben een mooie plek bij Royal Jongbloed gekregen, en het missionaire werk heeft nieuw elan gekregen met een unieke missie: het verhaal van de Bijbel vertellen aan mensen in kwetsbare posities. Ik ben heel dankbaar voor de inzet en de loyaliteit van de medewerkers. En ik ben heel dankbaar voor al die mensen die onze missie steunen. Velen van u doen dat al heel lang. Maar er komen ook steeds nieuwe ‘supporters’ bij, gelukkig. Dankzij u kan het werk voortgaan.

Ik ben heel blij dat ik mijn taak kan overdragen aan Jolanda. Zij draagt de missie van Ark Mission op een manier zoals niemand anders dat kan.
Ik heb er alle vertrouwen in dat zij Ark Mission verder kan leiden.
Dat is, gezien de huidige crisis, geen gemakkelijke taak, maar ik wens haar Gods zegen daarbij."

Jolanda:

“Ik ben ontzettend blij met mijn benoeming als directeur. Met veel plezier kijk ik terug naar de jaren waarin ik met Mark kon samenwerken aan het bouwen van een stevige basis onder Ark Mission. Ik ga zijn betrokkenheid, leiderschap en visie enorm missen. Het is echt een voorrecht om het stokje nu over te mogen nemen en leiding te gaan geven aan zo’n mooie organisatie.

Samen met het team kijken we met visie vooruit en zullen we ons blijven inzetten om het verhaal van liefde, hoop, vergeving en aanvaarding op een aansprekende manier bij onze doelgroepen te brengen. Best een uitdaging, maar wat een kans ook om te laten zien dat de Bijbelse boodschap ook in onze tijd, misschien wel juist in onze tijd, nog steeds relevant is!”


Tenslotte

Als Ark Mission zijn we blij en dankbaar voor de jaren die Mark bij ons heeft doorgebracht.

We wensen hem heel veel zegen toe in zijn nieuwe werkzaamheden.
Auteur: Reporter Creer datum: 25-09-2020 14:20:53 Laatst gewijzigd: 25-09-2020 14:22:55
Stripbijbel Jezus Messias

‘Door Jezus Messias zijn al miljoenen mensen bereikt met het evangelie!’

4 JM BOOK.jpgIshaan* (28) woont met zijn vrouw en vijf kinderen in een stad in Midden-India. Hij is leerkracht op een basisschool en zet zich elke dag met plezier in voor de kinderen van zijn school. Ishaan is opgegroeid met de vele goden van het hindoesme, maar toen hij studeerde merkte hij dat hij een leegte in zijn hart bleef houden. Ishaan: “Terwijl ik in mijn cultuur omringd werd door vele goden, raakte ik het geloof in het bestaan van een god volledig kwijt!”

* Namen en situaties zijn vanwege privacy gewijzigd

Vorig jaar gaf evangelist Sahar in het buurthuis van de wijk waar Ishaan met zijn gezin woont een serie workshops over gezinsplanning. Sahar vertelde vanuit de bijbel over dit onderwerp en gaf na de laatste workshop aan iedere deelnemer de stripbijbel Jezus Messias in het Hindi. Ishaan: “Ik was een van de deelnemers en stond zeer kritisch tegenover het christelijk geloof, maar vond het bijzonder dat Jezus Messias in mijn eigen taal was verschenen.”

5 JM BOOK.jpg

“En toen gebeurde het: ik werd meteen geraakt door de inhoud van dit boek. Het boek maakt echt waar wat het belooft. Zo las ik de tekst uit Johannes 3:16: 'Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.'

Ik ontdekte dat deze God werkelijk van mij hield! Ik bleef Jezus Messias keer op keer lezen en vond antwoorden op mijn vragen over God in de verhalen en tekeningen van deze stripbijbel. Voor mij als athest was Jezus Messias een geweldig begin. Dat gun ik alle andere athesten.”
3 JM BOOK.jpg

Met uw gift van bijvoorbeeld € 20, € 50 of € 100 kunnen we ervoor zorgen dat Jezus Messias in het Hindi en het Marathi bij vele mensen terechtkomt die Jezus nog niet kennen. Helpt u mee?
Geef direct


Stichting Ark Mission
IBAN -NL16INGB0000048814Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier