Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Alex
Creer datum:
28-02-2020 17:56:45
Go and Tell
Verslag van de campagne
Auteur: Alex Creer datum: 28-02-2020 17:57:10

Dag 1

Abidjan

We hebben zo lang naar de campagne in Abidjan toe geleefd en verlangd. Vandaag was het dan zover. We begonnen vanmorgen met de leidersconferentie. Samen met Joshua en Michiel mocht ik de leiders aanmoedigen en aanvuren.

Elke keer als we gaan, geven we letterlijk alles wat we hebben. Onze tijd, energie, gebed, financin en dat doen we nooit alleen. Honderden mensen zijn in de weer om deze meetings mogelijk te maken en dat met maar 1 doel: de Naam van Jezus verhogen.

Johannes 12:32 – ‘wanneer Ik van de aarde omhooggeheven word, zal Ik iedereen naar Mij toehalen’. Jezus had het hier over Zijn kruisdood, maar als wij Hem aan de mensen laten zien, dan worden de mensen tot Hem aangetrokken. Daarom zijn we hier deze week. Het is een voorrecht en een uitdaging.

Verschillende mensen kwamen met prachtige getuigenissen het podium op. De eerste was een voorbijganger die een verschrompelde hand had. Na het gebed was zijn hand genezen, net als de man in de Bijbel.

Daarna kwam een vrouw naar voren. Zij getuigde beter zicht in haar ogen te hebben en terwijl we voor haar baden zagen we, waar iedereen bij stond, nog veel meer verbetering in haar lichaam! Het was heerlijk om te beleven en om de enthousiaste reacties van mijn jongens te horen toen we weer terug reden naar onze verblijfplaats.

We zijn goed begonnen, maar hebben jullie gebed hard nodig.
Dank voor jullie gebed en support!

David de Vos en het team van Go and Tell


Auteur: Reporter Creer datum: 2-03-2020 14:57:43 Laatst gewijzigd: 2-03-2020 15:04:30
Dankbaarheid vult mijn hart als ik denk aan de afgelopen dagen! Opnieuw was het niet makkelijk en ging niet alles vanzelf, maar toch was het zo’n prachtige week.

Vanavond sloten we af met een groot feest. De toverdokter die zaterdagavond tot geloof kwam en bevrijd werd, zat de laatste avond stralend naast mij op het podium. Zijn verhaal gaat nu viraal op Facebook. Bekijk het op onze social media.

Vanavond getuigde een moeder dat haar dochtertje vanaf de eerste campagneavond geen epileptische aanvallen meer heeft gehad. Hiervoor kwam het twee keer per dag voor. Maar nu was het gestopt! Ik mocht haar vasthouden en haar stralende gezicht zei genoeg!

Het was een bijzondere reis, ook voor onze eigen kids. Ik mocht ze laten zien wat papa allemaal doet als hij van huis is. Deze woorden schrijf ik letterlijk vanuit de luchthaven onderweg naar huis. We zijn dankbaar, zo dankbaar dat we dit met Jezus mogen doen.

Nog even en dan hebben we een fantastisch feest in eigen land. Simply Jesus, met nu al duizenden aanmeldingen! Ik hoop jullie allemaal te zien en vergeet niet iemand mee te nemen, zodat God in hun leven kan en mag werken!

Stichting Go and Tell | Zeewolde | NL51 RABO 0101485387
Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier