Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Alex
Creer datum:
11-04-2019 14:29:00
Ark Mission
Een nieuwe serie artikelen 2019
Auteur: Alex Creer datum: 11-04-2019 14:30:02 Laatst gewijzigd: 11-04-2019 14:34:30
Tienduizenden kinderen uit arme gezinnen in Roemeni, Hongarije, Servi en Oekrane komen zelden of nooit in aanraking met de liefde van God. Op de vakantiebijbelweken die deze kinderen elke zomer beleven, krijgt elk kind een eigen werkboekje mee vol met Bijbelverhalen, liedjes, puzzeltjes en knutsels. Door dit boekje nemen ze het verhaal van Gods liefde letterlijk mee naar huis! Het zal hen blijven herinneren aan die fijne vakantiebijbelweek in de zomer en aan de belangrijkste les in hun leven: God houdt van jou!


Hoeveel kinderen maakt u blij met een werkboekje?

Stichting Ark Mission
IBAN -NL16INGB0000048814
Vakantiebijbelgids nu ook voor kids!

Hoera, de vakantiebijbelgidsen komen eraan! Gidsen? Jazeker, we verklappen het maar meteen. We hebben dit jaar naast onze vertrouwde vakantiebijbelgids, een supertoffe kidseditie gemaakt voor kinderen vanaf 4 tot 9 jaar. Een eigen exemplaar waar kinderen elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. Dat belooft drie weken lang lees-, teken en kleurplezier! Hanna Holwerda, kinderboekenauteur schreef deze speciale kidseditie voor ons. Het gaat over het licht. Niet alleen het zonlicht buiten, maar ook het licht dat de Here God in jouw leven wil geven. We hopen dat je hierdoor ontdekt dat Hij bij je is, ook in de zomervakantie!Auteur: Reporter Creer datum: 4-07-2019 19:02:17 Laatst gewijzigd: 4-07-2019 19:43:51

Ark Mission
Nieuwsbrief juli

Onlangs bezocht collega Jolanda Kromhout Father Alexander in Wit-Rusland. Jaarlijks komen er meer dan 70 kinderen naar de door hem georganiseerde kinderkampen! Kinderen die nooit in een kerk komen ontdekken zo meer van Gods liefde. Om zijn prachtige werk goed te kunnen uitvoeren heeft Father Alexander een geluidsinstallatie nodig. Hier is ongeveer € 1.000 voor nodig.

Help mee en doneer €10 (kies bij uw donatie voor 'Geluidsinstallatie Father Alexander').

Nieuw rekeningnummer

Ark Mission heeft een nieuwe bank: Triodos Bank. Triodos is een bank die duurzaamheid en rentmeesterschap hoog in het vaandel heeft. Wij werken daarom graag met hen samen. Ons nieuwe bankrekeningnummer is NL91TRIO0379473070 t.n.v. Ark Mission, Hilversum
Auteur: Reporter Creer datum: 30-09-2019 20:05:16
In Nederland kunnen we onze kinderen altijd kennis laten maken met Gods Woord. Maar dat is niet overal zo. Bijvoorbeeld in Ivoorkust, waar dominee Bram Krol al enkele jaren zendingswerk doet. Hij kwam in contact met nakomelingen van de Isralitische stam Dan: anderhalf miljoen inwoners waarvan tachtig procent ongelovig, maar met een grote openheid voor het evangelie. Sinds 2013 zijn er duizenden mensen tot geloof gekomen. Onder oudere generaties heerst veel analfabetisme maar de kinderen leren wel lezen en schrijven op school.

Omdat er zo’n grote honger is naar het evangelie in Ivoorkust heeft dominee Krol onze hulp gevraagd. De verspreiding van het evangelie begint in Ivoorkust bij het Bijbellezen met en door kinderen, en daarom willen we een tweetalige kinderbijbel – in het Frans en in de stammentaal – mogelijk maken. Het doel is om dit jaar nog vijftienduizend tweetalige kinderbijbels te verspreiden onder gezinnen, in de hoop dat ze Jezus als hun Verlosser leren kennen. De lokale kerken kijken er vol verwachting naar uit.

Voor dit initiatief hebben we uw gebed en steun hard nodig. Met een bijdrage van €35 maakt u tien gezinnen blij. Helpt u mee? Elke gift, hoe groot of klein ook, is welkom.

Ons nieuwe bankrekeningnummer is NL91TRIO0379473070 t.n.v. Ark Mission, Hilversum

Geef een bijbel aan kinderen in Ivoorkust


Bajesagenda 2020
'Mijn bajesagenda is als een smartphone voor mij in de bajes. Het zorgt voor mijn besef van tijd en weekritme, er is van alles nuttigs in te lezen en ik kan mijn aantekeningen er in kwijt. Ik kan hier binnen echt niet zonder!’

Ook dit jaar willen we in samenwerking met Justitiepastoraat zoveel mogelijk gedetineerden blij maken met dit zeer gewaardeerde geschenk, dat niet alleen bestaat uit een dagagenda maar ook uit een Bijbelleesrooster en vele getuigenissen en gedichten die wijzen op het evangelie van de Heer Jezus. Schenkt u dit waardevolle cadeau aan gedetineerde mannen en vrouwen?

Auteur: Reporter Creer datum: 18-11-2019 19:01:30
In Tanzania is ruim 60 procent van de bevolking christen, maar jongeren lijken een verloren generatie. De kinderen van christenen hebben vaak minder binding met de kerk dan hun ouders. Helaas zijn er weinig geschikte Bijbelse materialen voor jongeren in hun eigen taal. Samen met New Life Ministries (Japan) en lokale partner Soma Biblia (Tanzania) heeft Ark Mission het initiatief genomen om een heel bijzondere stripbijbel te maken in de ‘Manga’-stijl. Deze typisch Japanse stijl blijkt erg aan te slaan onder jongeren in Afrika.

We bidden dat deze bijbel de verandering is die de kerkleiders zo hard nodig hebben en dat de harten van jongeren in Tanzania bereikt worden met de liefde van Christus.

Wij willen 50.000 speciaal op jongeren gerichte stripbijbels laten maken en verspreiden. Dat kan niet zonder uw hulp. Met een bijdrage van €25 neemt u 50 stripbijbels voor uw rekening. Maar elke bijdrage, hoe groot of klein, is welkom. Helpt u mee?

Ark Mission heeft een nieuwe bank: Triodos Bank. Triodos is een bank die duurzaamheid en rentmeesterschap hoog in het vaandel heeft. Wij werken daarom graag met hen samen. Ons nieuwe bankrekeningnummer is NL91TRIO0379473070 t.n.v. Ark Mission, Hilversum
Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier