Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Reporter
Creer datum:
18-04-2018 13:51:11
Donald TRUMP
Nieuwe berichtgeving in 2018
Auteur: Reporter Creer datum: 18-04-2018 13:52:46
Trump spreekt steun uit voor gevangen predikant Turkije


President Donald Trump heeft zijn steun uitgesproken voor de Amerikaanse predikant die vastzit in Turkije op verdenking van betrokkenheid bij de couppoging in 2016.

„Dominee Andrew Brunson, een goede man en een christelijke leider in de Verenigde Staten, staat zonder reden terecht en wordt vervolgd in Turkije”, aldus Trump op Twitter. „Ze noemen hem een spion, maar ik ben meer een spion dan hij is. Hopelijk mag hij terugkeren naar zijn prachtige gezin waar hij thuis hoort!”

Brunson, die oorspronkelijk uit North Carolina komt, woont al meer dan twintig jaar in Turkije. De autoriteiten arresteerden hem ongeveer anderhalf jaar geleden. De zaak heeft de relatie tussen Washington en Ankara verder onder druk gezet. De rechtbank bepaalde deze week dat hij in ieder geval tot de volgende zitting op 7 mei vast blijft zitten. De predikant kan tot 35 jaar cel krijgen.

Reformatorisch Dagblad 18-04-18
Auteur: Reporter Creer datum: 23-06-2018 16:56:39
Trump vindt Noord-Korea toch nog bedreiging

ANP

Kort na zijn historische ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un eerder deze maand was Trumps toon nog een stuk geruststellender. Hij verklaarde toen dat de nucleaire dreiging door de ontmoeting verdwenen was. „Slaap lekker vannacht”, sprak hij tot zijn volk.

„De aanwezigheid en het risico van verspreiding van voor wapens bruikbare splijtstoffen op het Koreaanse schiereiland en de acties en het beleid van de regering van Noord-Korea, blijven een ongewone en buitengewone bedreiging vormen voor de nationale veiligheid, het buitenlands beleid en de economie van de Verenigde Staten,” schrijft Trump nu.

Reformatorisch Dagblad 23-06-18
Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier