Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Miranda
Creer datum:
22-12-2017 13:47:28
IFES
Wat is de Visie & Missie ?
Auteur: Miranda Creer datum: 22-12-2017 13:48:19 Laatst gewijzigd: 22-12-2017 13:51:46
Richard Folkersma

's-Hertogenbosch

Studentenwerker

Studenten zitten vol vragen over geloof; dat blijkt snel genoeg bij een Alpha-cursus, Veritas-forum of een gesprek over geloof. Wanneer studenten met verschillende achtergronden deze vragen samen bespreken ontstaat een waardevolle gezamenlijke zoektocht waarin niet zelden Christus wordt (terug)gevonden. Het is inspirerend het enthousiasme van studenten te proeven wanneer eindelijk een plek is ontstaan waar levensvragen eerlijk gesteld en besproken kunnen worden.

Als studentenwerker maak ik activiteiten waar dialoog over geloven en Christus centraal staat mogelijk. Mijn visie is om in ’s-Hertogenbosch en Tilburg met studenten een verscheidenheid van missionaire activiteiten te organiseren en daarin innovatief te zijn. Er zijn veel ideeën, veel studenten en veel onbeantwoorde vragen. Aan ambitie en ‘vraag’ is dus geen gebrek. Samen met studenten en lokale vrijwilligers in het IFES-traineerprogramma maken we de studentenvereniging tot een plek waar leden en niet-leden het licht van Christus kunnen ontdekken!

Vanuit mijn studies richting landbouw (Wageningen) en theologie (Tilburg) en mijn eigen zoektocht help ik studenten graag verder bij vragen over wetenschap en geloof. Verder ben ik beschikbaar voor pastorale gesprekken, verzorg ik inhoudelijke activiteiten en coach ik besturen en kringleiders.

Neem contact met mij op
richard@ifes.nl
Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier