Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Geert
Creer datum:
20-02-2017 19:56:39
Ark Mission
Een nieuwe serie artikelen in 2017
Auteur: Geert Creer datum: 20-02-2017 19:57:14
Bible-Fit Arabisch gelanceerd!

Sinds eind januari is er een Arabische versie van Bible-Fit beschikbaar voor IOS en Android. In eerste instantie willen we deze app beschikbaar maken voor Arabischsprekende vluchtelingen in ons land. De Arabische versie is een aanvulling op de app die al bestaat in het Nederlands, Engels en Spaans. Dankzij jouw support hebben we ook deze nieuwe versie kunnen ontwikkelen.

We zijn blij en dankbaar dat deze app nu in het Arabisch beschikbaar is en we hopen dat veel Arabischtaligen de Bijbel zullen ontdekken!
Auteur: Reporter Creer datum: 29-03-2017 14:17:23 Laatst gewijzigd: 29-03-2017 14:22:56
Gunt u een kind in Wit-rusland een zomerkamp?


Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo maakten we vakantiekampen mogelijk voor 200 kinderen en lieten we 3.000 bijbelse leesboeken verspreiden. Op die manier mogen we helpen met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.

Dit project is voor een nieuw op te zetten zomerkamp door Father Alexander. Hij is een jonge priester van een orthodoxe kerk in het Wit-Russische dorp Verbovichi, dichtbij het zwaarvervuilde Tsjernobyl. Het grote verlangen van Father Alexander is om een zomerkamp voor de kinderen uit de buurt te organiseren, zodat zij het verhaal van Jezus kunnen leren kennen. Dit kan niet zonder onze steun. Helpt u mee? Kijk voor meer informatie over dit project op www.arkmission.nl/zomerkamp.


Doneer voor het zomerkamp Wit-Rusland


De vakantiebijbelgids komt er weer aan!


Hij is er bijna: de geheel vernieuwde Vakantiebijbelgids. Met als thema ‘Op adem komen’ leer je weer te verlangen naar, te vertrouwen op en te genieten van Gods woord. Met drie weken aan overdenkingen, vakantietips en meer! Neem hem mee op vakantie óf lees hem thuis in je luie stoel! Meer informatie op www.arkmission.nl/vakantiebijbelgids.

Kinderbijbels voor Moldavië!

Eind vorig jaar vroeg Ark Mission uw hulp om met elkaar 800 kinderbijbels te doneren aan kinderen in Moldavië. Veel kinderen in dit armste land van Europa krijgen niet de kans te leren wat ons in Nederland wel wordt aangeboden.

Retraiteweekend 'Kom op adem'
Is jouw agenda ook overvol en wordt er de hele dag een beroep op je gedaan? Ben je toe aan rust en stilte? Meld je dan aan voor deze retraite! Je komt niet alleen tot rust, maar je leert ook om momenten van bezinning en stilte een plek te geven in je dagelijkse leven.

Zin in bidden - Jos Douma

Bidden is inspirerend – als ik er tijd voor kan vinden. Het is een groot geschenk – en toch weet ik er niet altijd raad mee. Ik verlang naar meer – maar hoe? 'Zin in bidden' biedt korte en inspirerende reflecties over bidden. En vooral ook: veel hulp om in de praktijk vorm en inhoud aan je gebed te geven. Voor de beginnende én gevorderde bidder.

Kinderbijbels.nl bestaat 10 jaar!
Wist je dat Kinderbijbels.nl alweer 10 jaar bestaat? Een kinderbijbel is van groot belang bij de geloofsopvoeding van kinderen, klein en groot. Het doel van deze website is mensen te helpen een kinderbijbel te kiezen die bij hun kind past. Neem eens een kijkje op de website!

bezoek kinderbijbels.nl


Blijf op de hoogte
Bezoek onze website en vind ons op sociale media.

bezoek onze website
Doe mee
Dankzij uw steun kan Ark Mission al meer dan 100 jaar actief zijn in bijbelverspreiding.


NLINGB0000048814

www.arkmission.nl
Auteur: Reporter Creer datum: 18-05-2017 18:11:05
Missionair jongerenwerk in gevangenissenArk Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in gevangenissen. Met dit nieuwe project willen wij specifiek de jongeren in detentie bereiken. Het leven van Rivelino Rigters veranderde totaal toen hij in aanraking kwam met christenjongeren en hij door hen God ontdekte. Dit jaar wordt zijn verhaal als boek uitgegeven! Ark Mission wil dit najaar gratis exemplaren van dit boek ter beschikking stellen aan jeugdgevangenissen en wij vragen uw hulp om dit mogelijk te maken. Voor informatie over dit project, zie www.arkmission.nl/jongerenwerkingevangenissen.


Doneer voor jeugdgedetineerden


Bijbelboekjes kinderen Oost-Europa
Net als vorig jaar wil Ark Mission ook dit jaar dertigduizend kinderen in Oost-Europa een bijbelboekje meegeven tijdens de Vakantiebijbelweek. Door middel van bijbelverhalen en creatieve activiteiten leren de kinderen meer over God en ontdekken ze hoeveel Jezus van hen houdt.

U doet toch ook mee? Elke gift, klein of groot, is waardevol en helpt mee om kinderen de kans te geven kennis te maken met de Bijbel en te ontdekken dat God trouw is en hen niet loslaat. Meer informatie over dit project vindt u op onze website: www.arkmission.nl/bijbelboekjesoosteuropa.


een gift is welkom op NLINGB0000048814


Het Boek van Hoop
In samenwerking met OneHope stelt Ark Mission 40.000 exemplaren van ‘Het Boek van Hoop’ gratis beschikbaar. Dit boekje is zeer geschikt als middel om kinderen kennis te laten maken met de Bijbel en het grote verhaal van Jezus. Het evangelie loopt als rode draad door het boekje, dat op een aansprekende en eenvoudige manier is geschreven. Met kleurrijke illustraties.
lees meer
De Vakantiebijbelgids is er!
Hij is er! De geheel vernieuwde máár traditionele Vakantiebijbel-gids. Met het thema ‘Op adem komen’ leer je weer te verlangen naar, te vertrouwen op en te genieten van Gods woord.
Met het boek Psalmen als leidraad biedt de gids drie weken
aan overdenkingen, vakantietips en meer! Voor op vakantie óf
thuis in je luie stoel! Gratis op de halen bij de christelijke boekhandel.

www.arkmission.nl

!
.

Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier