Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Joop
Creer datum:
4-02-2016 18:26:40
Ark Mission
een nieuwe serie artikelen in 2016
Auteur: Joop Creer datum: 4-02-2016 18:28:33
Succes kerstkaartenactie en ander nieuws

Donateur uitgelicht!

Rieteke Hoogendoorn uit Kedichem maakt prachtige quiltwerken. Bij haar exposities verkoopt ze kaarten van haar ontwerpen. De opbrengst hiervan schenkt ze aan kinderbijbelprojecten van Ark Mission. Na bijbels voor kinderen in Liberia en Bolivia gaat de opbrengst nu naar bijbelse verhalenboeken voor Wit Rusland. ‘Ik ben blij en dankbaar dat ik via Ark Mission op die manier ook mag meewerken aan de verspreiding van de woorden van God’, aldus Rieteke. Neem een kijkje op haar sites www.bijbelquilts.nl en www.bijbelkaarten.nl

Ark Mission Expedition

In mei verschijnt voor het tweede jaar de nieuwe Ark Mission Expedition (opvolger Vakantiebijbelgids), deze keer met het thema Vrijheid. Hier ziet u het vrolijke omslag in de ontwerpfase. Bij de samenstelling van de inhoud hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met alle suggesties en reacties die we hebben gekregen via de enqute en andere kanalen. In de nieuwe editie staan naast bijbeloverdenkingen ook interviews, tips en missionaire bijdragen die inspireren om op een eenvoudige manier missionair actief te zijn in je eigen omgeving.

Kerstkaartenactie weer groot succes
“De kaarten zijn heel erg goed ontvangen. Er waren gevangenen bij die nog nooit van iemand een kaart hadden gekregen, dus voor hen was het wel heel bijzonder. We merkten dat het de mensen echt wat deed, deze warme groet.” – Dorien van Bosheide, gevangenispredikant in Zwolle

De kerstkaartenactie 2015 was weer een geweldig succes. 15.000 gevangenen en daklozen konden we verrassen met een bemoedigende kaart. We kregen zelfs enkele bedankbrieven van gevangenen. Iedereen die aan de actie heeft meegewerkt enorm bedankt voor alle inzet! Een kaart betekent echt zoveel voor iemand die op cel zit of een thuis mist. Deze foto kregen we van een locatie van het Leger des Heils, waar ze de kaarten in slingers aan de muur hingen, zodat iedereen ze goed kon zien.

Hope. Faith. Love.

Een hip telefoonhoesje dat je elke dag herinnert aan de kern van je geloof. Het hoesje is stijlvol vormgegeven met de woorden geloof, hoop en liefde, uitgevoerd in harde kunststof. Een betere bescherming voor je mobiel zal je niet snel vinden! Bestel snel.


Bijbeljaar 2016
2016 is uitgeroepen tot Bijbeljaar. In dit jaar besteden wij specifiek aandacht aan kinderbijbels. Op kinderbijbels.nl hebben we voor u afbeeldingen en beschrijvingen geplaatst van nu circa 140 kinderbijbels, uitgegeven door diverse uitgeverijen. Bent u op zoek naar een kinderbijbel voor uw kind of kleinkind, of voor school of de kinderclub? Raadpleeg dan deze site om te kijken welke kinderbijbel daar het best bij aansluit.
Kinderbijbels.nl wordt door ons steeds aangevuld met nieuw verschenen kinderbijbels. Steun dit project met een gift zodat wij hiermee door kunnen gaan.


Blijf op de hoogte!
Bezoek onze website en vind ons op sociale media.
» Bezoek de website
Facebook Twitter Linkedin

Meehelpen
Dankzij uw giften en donaties kan Ark Mission al meer dan 100 jaar actief zijn in bijbelverspreiding.
Ik help mee!
Ark Mission
Donauweg 4,
1043 AJ Amsterdam
(020) 480 29 81
info@arkmission.nl
Copyright 2015 Ark Mission


Auteur: Reporter Creer datum: 29-09-2016 18:23:58 Laatst gewijzigd: 29-09-2016 20:22:28
Stripbijbel India * start Kerstkaartenactie * Bajesagenda
Nieuwe talen voor stripbijbel Jezus Messias

De stripbijbel is een belangrijk evangelisatiemiddel. Voor de lokale bevolking in India en voor hen die minder goed kunnen lezen maakt de stripbijbel het evangelie begrijpelijk. In 1993 werd de stripbijbel Jezus Messias gelanceerd en deze bleek een enorm hulpmiddel. Nu, 23 jaar later, zijn er ruim 21.000 exemplaren in vijf verschillende talen verspreid in India. Komend jaar wordt de stripbijbel opnieuw in een aantal minderheidstalen vertaald. Nu wil Ark Mission dit initiatief opnieuw ondersteunen. Doet u ook mee?


De kerstkaartenactie start weer!

Doet u (weer) mee met de kerstkaartenactie van Ark Mission? Voor gevangenen en dak- en thuislozen is een persoonlijke kaart met een kerstgroet van onschatbare waarde. Daarom houdt Ark Mission voor de negende keer een kerstkaartenactie. Doe ook mee en schrijf een kaart. Wij bezorgen deze in gevangenissen en opvangcentra, in samenwerking met het Justitiepastoraat en het Leger des Heils. Vorig jaar zijn 15.000 mensen verrast met een kaart. U kunt dit jaar kaarten opsturen tot 1 december 2016. »

Op naar de 1 miljoen Bajesagenda's!

Al 30 jaar ontwikkelt en financiert Ark Mission de Bajesagenda voor gevangenen in ons land en voor Nederlanders die in het buitenland in de cel zitten. De agenda bevat onder andere bijbelteksten, gedichten, een bijbelleesrooster, gedichten en gebeden en wordt intensief gebruikt voor aantekeningen en afspraken. De Bajesagenda geeft gevangenen houvast en steun vanuit Gods woord.
De oplage is dit jaar 23.000 exemplaren. Help ons om hiermee door te gaan en doneer. Voor € 30 schenkt u 15 gedetineerde mannen en vrouwen zo'n waardevol cadeau. »

Welkomstbrochure voor vluchtelingen

Veel vluchtelingen uit o.a. Syrië zoeken in Nederland hun toevlucht. Een ander land met een andere cultuur en andere gewoonten. Samen met Stichting Gave ontwikkelden we de Arabische welkomstbrochure Welkom in Nederland. Dit boekje helpt hen om het leven in Nederland, de cultuur, gewoonten en de christelijke roots beter te begrijpen. Zo hopen we dat mensen zich welkom zullen weten en zij zich thuis gaan voelen. Wilt u deze welkomstbrochure ook bestellen voor nieuwe bewoners in uw straat of in uw kerk? De brochure is gratis te bestellen bij Stichting Gave.Afscheid Anneke van der Krans
Na 15 jaar trouwe dienst is onze collega Anneke van der Krans met pensioen gegaan. Eind augustus hebben zowel relaties als personeel afscheid genomen van haar. We zullen Anneke missen! Anneke, bedankt voor je inzet al die jaren en geniet van je pensioen!

Onder de aandacht
Handige weekkalender om alle (gezins)afspraken van 2017 op te noteren!
Met leuke spreuken, tips en cadeaulabels. Past in elke keuken, gang of werkkamer.

Blijf op de hoogte!
Bezoek onze website en vind ons op sociale media.
» Bezoek de website
Facebook Twitter Linkedin

Meehelpen
Dankzij uw giften en donaties kan Ark Mission al meer dan 100 jaar actief zijn in bijbelverspreiding.


Doorsturen
U kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een vriend of collega.
Auteur: Reporter Creer datum: 24-11-2016 02:10:52 Laatst gewijzigd: 24-11-2016 02:15:05
Kinderbijbels Moldavië

Een eigen kinderbijbel voor kinderen in Moldavië, een kostbaar bezit.
Kunt u het zich voorstellen dat u uw kind geen voeding, onderdak of zelfs geen onderwijs kunt bieden? Als armste land van Europa krijgen veel kinderen in Moldavië niet de kans te leren wat ons wel wordt aangeboden in Nederland. Door de grote armoede die in Moldavië heerst verlaten veel ouders het land om werk te zoeken in Rusland. Hun kinderen worden achtergelaten en komen terecht bij de grootouders of soms bij de buren.

Gelukkig ondersteunen lokale kerken deze gezinnen met voeding, opvang en onderwijs. Zo willen de kerken aan deze kinderen laten zien dat God van hen houdt en dat Hij hen nooit vergeet. En zeker tijdens de feestdagen, als ouders het meest worden gemist, krijgen deze kinderen de kans kerst te vieren zoals ieder kind verdient. Zo worden er kerstliedjes gezongen en wordt het kerstverhaal verteld. Op deze manier ontdekken zij dat Jezus ook voor hen naar deze wereld kwam.

Kerst is het belangrijkste feest in Moldavië. Omdat veel mensen dán naar de kerk gaan, doen kerken hun uiterste best het evangelie aansprekend te brengen. Juist voor kinderen! Maar voor cadeaus is er geen geld. Om de kerst speciaal te maken wil Ark Mission dit jaar minstens 800 kinderen via het Bijbelfonds een eigen kinderbijbel geven. Want voor cadeaus is er geen geld.

Zullen wij samen de kinderen in Moldavië verrassen en ervoor zorgen dat zij met kerst een kostbaar cadeau krijgen? Door een gift van bijvoorbeeld € 30,00 over te maken kunnen wij al vijf kinderen een kinderbijbel geven. Helpt u mee?

Stichting Ark Mission NL16INGB0000048814 AMSTERDAM

Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier