Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Carla
Creer datum:
21-01-2016 15:23:50
Go and Tell ( 2)
Zoals je van ons gewend bent gaan we binnenkort weer naar Afrika voor een campagne! In het najaar zijn we niet geweest omdat Laurens, onze cordinator, vader is geworden en omdat we ons wilden richten op de fondswerving voor een geluidssysteem. Deze fondswering gaat enorm goed! Bij elkaar hebben we al bijna 90.000 euro aan giften ontvangen en onlangs kregen we van een van onze donateurs maar liefst 100.000 euro voor het systeem! We zijn dus al over de helft. We hopen het systeem komend najaar operationeel te hebben.

Ondertussen gaan we door met het bereiken van mensen met de boodschap van Jezus. Zo gaat onze volgende reis van 24 t/m 28 februari naar Ouahigouya, een stad met 120.000 inwoners, in het noorden van Burkina Faso. Afgelopen weekend vond er een verschrikkelijke terreuraanslag plaats in een Hotel in de hoofdstad Ouagadougou. Satan kan zijn ware gezicht niet langer verbergen. Hij is een mensenmoordenaar. Verschillende mensen, waaronder een zendeling, verloren hun leven. Veel van onze vrienden uit Burkina Faso maken het gelukkig goed, maar we vragen je om te bidden voor hen die iemand verloren hebben.

Laurens vertrekt vandaag naar Burkina Faso om voor bereidingen te treffen voor de komende meeting. We willen de mensen in Burkia Faso zo graag bereiken met Gods liefde. Bid alsjeblieft dat God ons beschermt en dat de deuren om het evangelie te prediken open blijven!

Alle kosten van de campagne zijn inmiddels gedekt!

Zoals jullie al hebben gehoord geloven we God ook voor fantastische dingen in Nederland! 28 maart, tweede paasdag, zijn we in de IJsselhallen in Zwolle. We zitten nu al op meer dan duizend aanmeldingen! Mis dit feestje niet en geef je op.

Hartelijk dank voor al je betrokkenheid. Gods rijke zegen voor jou en je familie!

David de Vos en het team van Go and Tell
Auteur: Reporter Creer datum: 25-02-2016 18:54:04
Evangelisatiecampagne Burkina Faso

Van 24 tot en met 28 februari hebben we een evangelisatiecampagne in Ouahigouya, Burkina Faso. Deze stad ligt ten noorden van de hoofdstad Ouagadougou, richting de grens met Mali. In de stad wonen naar schatting 120.000 mensen.

De afgelopen jaren hebben we in diverse steden in Burkina Faso een campagne gedaan. We denken regelmatig nog terug aan de getuigenissen van redding en genezing die we onderweg hebben meegemaakt. We zien er naar uit om Gods liefde in een volgende stad te mogen laten zien. Samen met de kerken uit Ouahigouya slaan we de handen ineen om uit te reiken naar de mensen in de wijde omgeving.

Bid met ons mee voor deze stad en haar inwoners!

Dag 1 | Woensdag 24 februari

Groeten vanuit Ouahigouya, Burkina Faso, Afrika! Vanavond is onze campagne van start gegaan. We hebben lang moeten reizen om hier te komen. De stad waar we zijn, heeft nog niet eerder een campagne gehad. Het percentage moslims in de stad is meer dan 90%.

De opening was mooi. Een paar duizend mensen hadden zich verzameld om het woord van God te horen. De harten waren open om Jezus als Heer te ontvangen! Ik heb vanavond voor mijn gevoel de goede strijd van het geloof gestreden. Het is het grootste voorrecht, maar ook altijd een strijd. Wat is het heerlijk om te weten dat Jezus al gewonnen heeft en dat je de duivel daar alleen maar aan hoeft te herinneren.

Zo getuigde vanavond een oudere vrouw te zijn bevrijd van demonen die haar al 40 jaar lastig vielen. Ze moesten vluchten voor Jezus. Een ontroerend verhaal was dat van een verlamd meisje van 8 jaar oud dat na 5 jaar voor het eerst weer kracht in haar benen had om te staan. Ze moet nu gewoon weer leren lopen!

Jesus is in town! En wij mogen erbij zijn. Wil je voor ons bidden? Bid voor deze plaatst, bid voor een doorbraak voor veel mensen die Jezus zullen leren kennen en voor tienduizenden die naar het evangelie komen luisteren.

David de Vos
en het team van Go and Tell

Auteur: Reporter Creer datum: 1-03-2016 14:52:45
Dag 2 | Donderdag 25 februari

Kreupel en blind, maar Jezus geneest!

Hier in Ouahigouya geldt de hoogste staat van paraatheid i.v.m. terrorisme. De aanslag van onlangs in de hoofdstad heeft alles op scherp gezet. Het gebied waar we ons in bevinden is officieel een gevarenzone en bevindt zich maar 70 kilometer van Mali. Daarom heeft de overheid besloten dat er tussen het podium en het publiek een heel groot gat moet zijn. Tot mijn enorme frustratie, want ik wil de mensen zo graag dichtbij. God is een God van dichtbij en niet van afstand.

Gelukkig is er geen gat in de wereld dat God niet kan overbruggen. Vanavond sprak ik over Jezus en over hoe Hij de zieken geneest. Nadat de mensen hun hart aan Jezus konden geven, bad ik voor wonderen. Het duurde even, maar het leek net alsof er een bom van vreugde en wonderen af ging!

Een man die na een ernstige ziekte veel letsel overhield, genas ineens! Hij was kreupel, zat in een rolstoel, had 2 krukken en was blind. Nu stond hij naast me te dansen en te springen op het podium en hij riep: ‘de voorgangers kennen mij! Ze weten dat het waar is!’ Hij was zo blij en wij natuurlijk met hem. Alleen Jezus kan deze dingen doen; het is heerlijk om dit mee te mogen maken. Bedankt voor jullie gebed!

David de Vos
en het team van Go and Tell


Auteur: Reporter Creer datum: 2-03-2016 13:40:57
Dag 3 | Vrijdag 26 februari

Waarom moest Jezus Zijn bloed geven om onze zonden te kunnen vergeven? Waarom kon God de prijs niet met geld, goud of zilver betalen? Hij heeft er immers genoeg van. Omdat geld, goud en zilver in het heelal niets waard is! Als je sterft kun je het namelijk niet meenemen. Het enige dat waarde heeft in de hemel, maar ook echt waarde heeft op aarde, is het leven. God zegt in Leviticus 17:11 dat het leven in je bloed zit.

Het bloed in jouw aderen is meer waard dan al je geld op de bank, want verlies je het dan verlies je ook je leven! Is je bloed ziek, dan is je leven in gevaar. Je leven zit in je bloed! Jezus gaf Zijn bloed en dus Zijn leven! Dat is wat waard in de hemel, zelfs zoveel dat iedereen, die dat accepteert, voor altijd bij God in de hemel mag zijn. Klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk is het best makkelijk. ‪#‎SimplyJesus‬

Daarom is het ook zo dat er bloedoffers van een dier moet worden gegeven in andere religies. Vroeger was dat ook zo met de Isralieten, maar sinds Jezus is gestorven voor onze zonden is dat niet meer nodig. God vroeg een leven voor een leven, maar nu is het Zijn leven voor het onze.

Daar sta je dan, met zoveel kostbare mensen voor je en dan denk je…….dat ik ze dit mag vertellen, wat een eer!

Dank voor jullie gebeden! Nog twee prachtige dagen te gaan.
Auteur: Reporter Creer datum: 5-03-2016 14:18:01
Dag 4 | Zaterdag 27 februari

I love you

Vandaag sloten we onze conferentie af. Deze loopt altijd parallel aan de campagne. Ons doel met de conferentie is om de kerk toe te rusten en de mensen uit te dagen om in beweging te komen. Uiteindelijk zijn zij degenen die hier blijven en de regio kunnen aanraken met Gods liefde.

Er was een buitengewone uitstorting van Gods Geest. Wat een bemoediging voor de gemeente hier.

Vanavond mochten we opnieuw duizenden mensen over Jezus vertellen. Vele reageerden op de oproep en gaven hun leven aan Jezus. Dat blijft het grootste wonder.

Verschillende mensen vertelden dat ze door God aangeraakt en genezen waren. Zoals deze oude vrouw, die haar zicht weer terug kreeg op hoge leeftijd! Een ander genas van een ernstig buikprobleem. Weer iemand anders was hardhorend. Fluisteren kon ze niet horen. Vanavond fluisterde ik “Jezus” in haar oren en ze kon het duidelijk horen!

Ik vroeg of haar man er ook was, maar die was thuis. Ik zei als je vanavond thuiskomt en je man fluistert: I love you! Dan kun je het horen! De menigte schoot in de lach. Geweldig om met elkaar te vieren dat Jezus leeft!

David de Vos
en het team van Go and Tell
Auteur: Reporter Creer datum: 13-12-2016 14:47:59 Laatst gewijzigd: 13-12-2016 14:50:03
Campagne Ouagadougou

Het is moeilijk te geloven dat de campagne alweer voorbij is! Vanavond sloten we af met nog een geweldig feest. Opnieuw waren er blinden die weer zagen, doven die konden horen en verlamden die genezen waren. De lijn met getuigenissen was te lang om allemaal te kunnen horen.

Terugdenkend aan hoe alles begon, herinner ik me nog hoe ik 10 jaar geleden samen met Laurens een van onze eerste campagnes hield in Afrika. Er kwam des tijd maar 100 man op af. Nu tien jaar later hebben we, dankzij jullie steun en Gods zegen, ons eigen geluidsysteem en mogen we tot zegen zijn voor duizenden mensen. Het is nog een beetje onwerkelijk en dankbaarheid vervult onze harten.

Dank-jullie-wel! Dat jullie ons steunen, sturen en voor ons bidden. Ik heb het idee dat we nog maar aan het begin staan van alles wat God van plan is. Deuren vliegen open en in elke gelegenheid hebben we maar één boodschap: Jezus!

We zijn alweer bezig met het plannen van de volgende campagne. Maar nu eerst naar huis om weer lekker uit te rusten.

Om een prediker van het evangelie te mogen zijn, is het grootste voorrecht!

David de Vos
en het team van Go and Tell
Auteur: Reporter Creer datum: 2-03-2017 22:52:11
Lieve vrienden,

Vanavond begon onze campagne in Banfora met een explosie aan vreugde en verwachting. Onze cameraman omschreef de avond als de beste eerste avond tot nu toe. Duizenden mensen stonden op het veld en als je weet dat er maar 22 kerkjes in deze stad zijn, dan weet je dat er veel mensen staan die het evangelie nog nooit hebben gehoord. Wat gaaf dat wij dat voorrecht krijgen!

Tijdens de boodschap is er een hoop rumoer, maar aan het einde reageert iedereen: ze willen Jezus leren kennen en vergeving van zonden ontvangen. Daarom zijn we hier!

Mensen dansten op het podium van vreugde om te getuigen van hun wonder. Mijn boodschap ging over Jezus, die de verlamde man genas. Verschillende verlamden werden dan ook vanavond door Jezus genezen. Zo ook een moslim man die, na 21 jaar verlamd te zijn geweest, weer kon lopen.

Een stevige dame stond te dansen. Ze was zuster en veel mensen in de stad kenden haar. Ze kon haar werk niet meer doen, maar vanavond genas Jezus haar. Wat een vreugde!

Lieve vrienden, dank jullie wel voor jullie gebed! Dat hebben we hard nodig. We zien uit naar wat God nog meer gaat doen!

David de Vos
en het team van Go and Tell
Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier