Talenassortiment
                        Change the color of the site
 
Laatste nieuws:
Log in
Onthoud mij:
Het laatste kwartiertje

Navigatie a-z
 
 
 
Studiehuis Resort of Security Roemeni Informatiescherm
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw vriends naam:
Uw vriends emailadres:
Uw bericht
Auteur: Paulus
Creer datum:
7-02-2014 17:32:43
Go and Tell
In dit onderwerp nieuwe aktiviteiten van Go and Tell
Auteur: Paulus Creer datum: 7-02-2014 17:33:53
Burkina Faso maart 2014
In maart 2014 willen we een evangelisatiecampagne houden in Kaya, Burkina Faso.

Vorig jaar hadden we onze eerste campagne in Burkina Faso, in de stad Bobo Dioulasso. Dat was n van de grootste campagnes van Go and Tell tot nu toe. Na de campagne in Cinkass, in november dit jaar, hoorden we van een aantal voorgangers dat ze nieuwe kerkbanken in elkaar moesten timmeren voor nieuwe bezoekers. En dat binnen n kerkdenominatie het afgelopen half jaar ruim duizend mensen zijn gedoopt! We genieten van de blijvende impact die de campagnes hebben.

De campagne zal van 5-9 maart plaatsvinden. Samen met de lokale kerken zijn we al bezig met de voorbereidingen van deze campagne. We geloven dat deze campagne opnieuw verandering zal brengen in de levens van veel mensen en dat Jezus' naam bekend zal worden in het land.

Bid met ons mee voor de redding van mensen, de samenwerking tussen de lokale kerken en de bescherming van ons team.

Om deze campagne te realiseren hebben we 30.000 euro nodig. Omdat het een grote stad is hebben we meer middelen nodig en is de begroting hoger dan normaal. We willen je vragen ons te helpen met een gift voor deze campagne. Alle steun kunnen we gebruiken! Help mee de wereld te benvloeden met de boodschap van Jezus

www.goandtell.nl
Auteur: Reporter Creer datum: 6-03-2014 14:14:22
We zijn begonnen!

Ruim 13.000 mensen vulden het campagneveld gisteravond. Het evangelie werd gepredikt en vele mensen vonden hun geloof in Jezus.

Alle autoriteiten, zoals de gouverneur en de burgemeester, waren aanwezig om de opening van de campagne mee te maken. We mochten voor alle bestuurders van de stad openlijk bidden.

De eerste getuigenissen van wonderen kwamen al snel op het podium. Verschillende doven waren genezen en ook was er een vrouw die al 7 jaar in een rolstoel zat en die vanavond opstond en begon te wandelen. Alle eer aan Jezus, de zoon van God!

We verwachten dat de stad de komende dagen zal komen luisteren naar het evangelie van Jezus. Bid a.u.b. voor ons als we in liefde uitreiken naar deze waardevolle en kostbare mensen.

David de Vos en het team van Go and Tell.

www.goandtell.nl

Auteur: Reporter Creer datum: 11-04-2014 17:57:55
Geef om Iringa

Van 16-20 juli organiseren we een evangelisatiecampagne in de stad Iringa, Tanzania. Tijdens deze campagne verwachten we aan tienduizenden mensen het evangelie te kunnen vertellen. En jij kunt ons helpen om dit te realiseren!


www.goandtell.nl


Auteur: Alex Creer datum: 18-07-2014 20:34:33
Dag 1 - woensdag
Aangevallen!

David de Vos - Campagne Iringa Tanzania

Toen we gisteren in de stad arriveerden, werd ik aangevallen door een schreeuwende man die overkwam als in de war. Het bleek een bekende man die leefde op straat en zijn eten at uit de goot. Vlak voordat hij me pijn kon doen draaide hij zich om en vluchtte weg. Ik kwam met de schrik vrij, maar besefte dat God me had beschermd.

Vandaag is onze campagne begonnen en een grote groep mensen verzamelde zich om naar het evangelie te luisteren. Het was een prachtig begin. Wij preken het evangelie en God doet de wonderen. Mensen kwamen tot geloof en ontvingen hun wonder.

Aan het eind van de meeting kwam de man die mij gister aanviel vertellen dat Jezus hem had bevrijd en genezen. Hij was komen luisteren en zei: “ik begreep je, het is ook voor mij. Nu heb ik mijn leven aan Jezus gegeven en ben ik niet langer gek!” De voorgangers vielen bijna van hun stoel want veel mensen hadden deze man over de staten zien zwerven. Sinds 1985 was hij in deze staat. Alleen Jezus kan
deze dingen bewerken.

Prachtig om zo te mogen beginnen, maar we hebben uw gebed nodig.

Handelingen 12:5 zegt: Terwijl Petrus onder zware bewaking zat opgesloten, bleef de gemeente vol vuur voor hem bidden tot God.

We weten allemaal dat Petrus bovennatuurlijk werd bevrijd, dat is de kracht van gebed. Als we met elkaar bidden, vindt Gods bovennatuurlijke verlossing zijn weg naar de mensen. Bid mee voor de komende dagen dat Zijn wil mag gebeuren hier in Iringa.

David de Vos en het team van Go and Tell


Auteur: Reporter Creer datum: 13-01-2015 17:45:30
Seminar: De economie van het Koninkrijk

Als je zaken wil doen met mensen heb je geld nodig; wil je zaken doen met God, dan heb je geloof nodig. In het koninkrijk van God gaat alles andersom. Eerst geloven dan zien.

Wanneer je Gods economie begrijpt en er in begint te wandelen en er ook naar gaat handelen ben je iedereen een stap voor. De bijbelse principes gelden voor iedereen. In de wereldse zaken, maar ook in de bediening en in de kerk.

Tijdens dit seminar zullen David de Vos en Michiel Koelewijn je uitdagen om te gaan wandelen in de principes van het Koninkrijk. Michiel spreekt vanuit een rijke kennis en ervaring in zaken doen en in ruimschoots geven. In deze economisch spannende tijden bouwt hij aan verschillende zaken die buitengewoon gezegend zijn. Zaken doen door te luisteren naar Gods stem is een van dingen waar hij over zal spreken.

David spreekt vanuit zijn ervaring in de bediening. Waarom lijkt de ene meer gezegend dan de andere?

Run je een zaak of sta je aan het hoofd van een bediening? Ben je opzoek naar antwoorden om Gods economie in je persoonlijke financin toe te passen? Je bent welkom!

We zien er naar uit je persoonlijk te ontmoeten! Er is ruimte voor het stellen van vragen en tussen de middag is er een heerlijke lunch.

Datum: zaterdag 31 Januari 2015
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Plaats: Zeewolde

De kosten voor deelname aan dit seminar bedraagt 25 euro per persoon, inclusief een uitgebreide lunch. Vooraf registreren voor dit seminar is verplicht.Auteur: Reporter Creer datum: 16-07-2015 17:37:18
Dag 1 | Woensdag 15 juli

Lieve vrienden,

Vandaag zijn we begonnen in Musoma, Afrika met onze evangelisatiecampagne! Na twee dagen reizen zijn we gister aangekomen in deze prachtige stad aan het Victoriameer.

Vanavond verzamelden zich de eerste paar duizend mensen om het evangelie te horen. Zoals altijd geven we alles, we riepen de mensen op om Jezus aan te nemen als Heer en meester van hun leven. Tijdens de oproep zag Laurens een stoere jongen van zijn motor stappen, hij ontving een nieuw hart en een nieuw leven. Hij vroeg een van de nazorgers naar ons boekje “Je beste keus ooit”. In de massa gaat het altijd om de individu.

Na de prediking van het evangelie, baden we voor wonderen. Verschillende mensen werden door Jezus aangeraakt. Waaronder een jongen die vijf jaar doof was aan een oor. Jezus opende zijn oor vanavond. Zijn gezicht straalde van geluk! Verder getuigde er een vrouw dat ze na n jaar blind te zijn geweest weer kon zien.

Tijdens mijn voorbereiding kreeg ik de indruk dat God Zijn liefde en stroom van zegen als een rivier door deze stad wil laten stromen. Dat is mijn gebed voor de komende dagen, bid je met ons mee?

David de Vos en het team van Go and Tell
Auteur: Reporter Creer datum: 20-07-2015 13:38:05
Dag 5 | Zondag 19 juli

Dank-U-Jezus

We zijn alweer aan het eind gekomen van deze campagne in Musoma. Terugkijkend zijn we erg dankbaar voor alles wat God heeft gedaan. Ook vandaag zagen we veel mensen tot geloof komen. Er is grote vreugde in de stad, omdat mensen het goede nieuws van Jezus hebben gehoord.

Ook vandaag bevestigde God Zijn woord met Zijn wonderen en tekenen. Zo werd een half verlamde vrouw genezen. Weer een andere oudere vrouw kon weer zien na vijf jaar blind te zijn geweest. Iemand had een enorme wond aan zijn voet, waardoor hij niet kon staan, maar na gebed stond hij zonder problemen.


www.goandtell.nl
Dit zijn een paar van de verhalen die we terug horen, maar er zullen er nog zoveel meer zijn. Want Gods woord draagt altijd vrucht!

Tijdens deze campagne hadden we een grote groep bezoekers uit Nederland. Het was niet alleen gezellig, maar ook een rijke zegen voor iedereen die mee was.

Vanuit mijn hart wil ik iedereen bedanken die voor ons bidt en ons financieel ondersteunt. Jouw support maakt dit fantastische werk mogelijk. Moge God je er rijkelijk voor zegenen!

David de Vos en het team van Go and Tell
Auteur: Reporter Creer datum: 26-08-2015 18:27:24 Laatst gewijzigd: 26-08-2015 18:28:02
'Pap, mam, ik geloof niet meer...'

Dit lijken mij de meest vernietigende woorden die je als ouders kan horen van je kind. Toch komen ze helaas te vaak voor. We vragen ons dan altijd af 'Where did we go wrong?' We gaan naar de kerk, bezoeken de jeugdgroep, maar de grote vraag is: is er ooit een persoonlijke ontmoeting met Jezus geweest? Dit raakt de kern van Like Jesus. Wij zetten ons er voor in dat iedere tiener die persoonlijke ontmoeting met Jezus krijgt waar hij of zij recht op heeft.

Laten we niet vergeten hoe hard de wereld aan onze tieners trekt. Maar hoe hard ze ook trekken, we laten ze niet los. Want God laat ze niet los! Als je tieners hebt, moedig ze aan om naar Like Jesus te komen. Ben je tiener? Zorg dat je er bij bent! Met elkaar gaan we een uitzinnig feest voor Jezus vieren. Het feest zou niet compleet zijn zonder jou! Vergeet niet te profiteren van maximale vroegboekkorting door je te registreren voor 1 september. Check www.likejesus.nl

David de Vos

Auteur: Reporter Creer datum: 6-11-2015 17:48:20 Laatst gewijzigd: 6-11-2015 19:05:24
“ Maar hoe kunnen ze Hem aanroepen als ze niet in Hem geloven? En hoe kunnen ze in Hem geloven als ze niet over Hem hebben gehoord? ”
Romeinen 10:14

Een veld met 20.000 mensen in Afrika. Zie je het voor je? Iedereen kan in Jezus gaan geloven… als ze over Hem horen. Daarom pak ik de microfoon en preek het evangelie. Plotseling draait de wind. Nu kan de helft van de mensen mij niet meer goed verstaan. Wanneer ik de mensen in gebed begeleid om hun hart aan de Heer te geven slaat het noodlot toe: het geluid valt uit! Duizenden mensen staan letterlijk te wachten tot ze hun leven aan Jezus kunnen geven.

Dit komt geregeld voor tijdens onze campagnes. Het is elke keer weer een verrassing hoe de kwaliteit van ons gehuurde geluidssysteem zal zijn. Helaas laat dit vaak te wensen over. Daarom droom ik al sinds 2009 van een eigen geluidssysteem; een systeem dat we zelf beheren, vervoeren en onderhouden. Een grote droom met een fiks prijskaartje!

DOORBRAAK
Toch ben ik er stiekem voor gaan geloven. Ons grote voorbeeld is CfaN (Christ for all Nations), de bediening van Reinhard Bonnke & Daniel Kolenda. Al jaren werken zij met hightech apparatuur. Onlangs hebben ze hun geluidsboxen vervangen, waardoor hun set van 24 megaspeakers (Myer Sound!) vrij is gekomen. Omdat de set nog in goede staat is, gingen ze op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Het is nog steeds moeilijk te bevatten, maar CfaN heeft inmiddels besloten de complete set aan ons te doneren! Wat een enorm geschenk. En wat een eer om aan de slag te gaan met speakers die reeds miljoenen mensen bij Jezus hebben gebracht!

OPERATIE ROMEINEN 10:14
De speakers zijn een prachtig begin. En wat God begint, maakt Hij ook af! Samen met een team van professionals hebben we in kaart gebracht wat nodig is om de speakers hun werk te laten doen. Denk hierbij aan een vrachtwagen om de spullen te vervoeren, torens om de speakers in op te hangen, mengtafels, microfoons, belichting en een krachtige aggregaat. Kostenplaatje: 350.000 euro.

Het is een enorm bedrag, maar ik geloof dat als God A zegt, hij ook B zegt. Het evangelie verdient het om gehoord te worden. Daarom zijn we gestart met Operatie Romeinen 10:14. Want hoe zullen mensen in God gaan geloven als ze niet over Hem horen? We weten dat velen van jullie ons graag helpen. Daarom wil ik je uit de grond van mijn hart vragen om een mooie bijdrage te leveren aan Operatie Romeinen 10:14.

Help je mee? Ga naar www.goandtell.nl/operatie en doneer of maak een gift over. Alle giften, groot en/of klein, zijn nodig om deze operatie te doen slagen! Samen kunnen we deze financile berg verplaatsen. Alvast bedankt, namens alle mensen die het Woord zullen horen… en geloven!

Hartelijke groet,
Doneer online
via www.goandtell.nl/operatie

Maak je gift over
IBAN: NL51RABO0101485387
Tenaamstelling: Stichting Go and Tell
Plaats: Zeewolde
o.v.v. Operatie Romeinen 10:14

Je gift is belastingaftrekbaar
Nog geen lid? wordt dat hier (gratis). Klik hier
Reargeren of een nieuwe topic aanmaken? Klik dan hier